TurunKaluste on nuorekas, luotettava ja menestyvä huonekalukauppa. Olemme Suomalainen perheyritys ja kokemusta alalta on  kertynyt jo yli 30 vuotta.

Meillä on koko Suomessa toimiva verkkokauppa nimeltänsä turunkaluste.fi sekä myymälä Turussa. Verkkokauppamme myy tuotteita koko Suomeen ja palvelee 24/7. Avasimme verkkokauppamme vuonna 2013 ja kierrämme Euroopassa useita messuja vuodessa etsien asiaakkaillemme uusia tuotteita.  Meillä on yhteistyökumppaneita Italiasta, Saksasta, Tanskasta, Ruotsista, Puolasta, Latviasta ja Eestistä ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vaihtuvan ja erilaisen malliston mitä muut verkkokaupat tarjoavat.  Verkkokauppamme oma keskusvarastomme on Turussa. Johtuen laajasta jälleenmyynnistä eri puolilta Eurooppaa tilaamme tuotteet suoraan tehtaalta meille varastoon josta lähetämme tuotteet suoraan eteenpäin asiakkaalle.

Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaan!

Verkkokaupan Asiakaspalvelu
puh.0440 661 761
ma-pe klo 10-18
La 10-14
myynti@turunkaluste.fi

Yrityksen & myymälän tiedot
Puutahrhakatu 19, Turku
puh.0440 661 761
myynti@turunkaluste.fi

Myymälässä sinua palvelevat:

Markus Meriluoto, Rolle Meriluoto, Krisse Meriluoto sekä Oona Elo

Meille on myönnetty Avainlippu 30.3.2022

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt TurunKaluste.fi verkkokaupan palvelukonseptille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Verkkokauppa ja kivijalkamyymälä on TurunKalusteen palvelukonsepti, jonka kautta voi ostaa suomalaisia tuotteita.  Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä palvelulle on aina se, että palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus ja TurunKalusteella se on 100% suomaliainen ja sen  on lisäksi yrityksellä on merkittävä kotimainen palvelu ja työ palvelukonseptin takana, joka vaikutti merkin myöntämiseen. Avainlippu-tunnus auttaa meitä kertomaan verkkokauppamme ideasta ja viestimään kotimaisuuden merkityksestä liiketoiminnassamme

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 78 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on täydet 100 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun käyttäminen koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Suomalaisia tuotteita myyvä verkkokauppa on loistava palvelu, jonka avulla kotimaiset tuotteet pääsevät esille. Avainlipun kautta verkkokauppa voi viestiä tärkeistä arvoista omille asiakkailleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä.