Verkkokaupan sopimusehdot

Voimassa 1.11.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

  • Verkkokaupan tuotteita myy Kalustemeri Oy, Y-tunnus 2210174-0.
  • Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
  • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisölle.
  • Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.
  • Tilaustuotteet toimitetaan suoraan tuotteiden valmistajilta suoraan asiakkaalle tai myymälän noutovarastoon noudettavaksi
  • Yrityksellä on myymälä ja pieni noutovarasto Turussa, osoitteessa Puutarhakatu 19, 20100 Turku.
  • Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse numerosta 0440 661 761 tai sähköpostitse: myynti@turunkaluste.fi
  • Seuraavat sopimusehdot sisältävät Turunkaluste.fi  ja sen asiakkaiden välisen kaupankäynnin säännöt ja ehdot. Sopimusehtoihin ja niiden noudattamiseen sovelletaan Suomen lakia.

Tilaaminen

Tuotteet  tilataan pääsääntäisesti internetin välityksellä osoitteesta www.turunkaluste.fi  ostoskorin kautta. Tilaaja on aina vastuussa tilaamiensa tuotteiden itse valituista ominaisuuksista, ja velvollinen tarkistamaan ne halutuiksi ennen tilauksen lähettämistä eteenpäin. Asiakkaan maksettua tilauksen on tehty sopimus sitova, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Tilauksen tehtyään asiakkaan on katsottu hyväksyneen tilaus- ja sopimusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat, ja ymmärtäneen informaatioiden sisällön, esimerkiksi sen, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa nettikaupan sivuilla esitellyistä värimalleista.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähkäpostilla  Tilausvahvistus saapuu asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistus sisältää tilauksen numeron, yhteystiedot, asiakkaan tiedot, tuotteen pääominaisuudet, kuljetuksen ja tuotteiden hintatiedot. Lähetämme tämän jälkeen vielä asiakkaalle toisen ilmoituksen arvioidusta toimitusajasta saatuamme sen tavarantoimittajalta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitus tai kuljetuskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut ovat kiinteät, tuotteiden lukumäärästä tai koosta riippumatta. TurunKalusteen verkkokaupan sivuilla olevat tuotteet maksetaan pankkikortilla tai  luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard), Joustoraha laskulla tai osamaksulla, Collectro laskulla tai Collectorosamaksulla Klarna laskulla tai Klarnatilillä. Asiakkaat ja Yritykset ja yhteisöt voivat tilata myös ennakkolaskulla jolloin tuote tilataan kun maksu näkyy yrityksen tilillä.

Tutustu maksutavoihin tarkemmin.

Kuljetus

TurunKaluste on sitoutunut toimittamaan tuotteet asiakkaalle mainittujen toimitusehtojen ja aikojen puitteissa. Emme kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin yritys ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista. Yritys on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle tuotteen saatavuuteen, toimitusaikoihin tai tuotteen laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä muutoksista asiakkaalle kuluttajansuojalain mukaisesti viivytyksettä, ja viimeistään ennen tuotteessa mainitun toimitusajan päättymistä.

Tilaaja on velvollinen ilmoittamaan toimitusosoitteen tarkasti. Yritys ei vastaa minkäänlaisista seuraamuksista eikä kuluista, jos asiakas on ilmoittanut osoitetietonsa virheellisesti tai ei ole ilmoittanut muuttunutta toimitusosoitetta ajoissa tai ollenkaan. Siinä vaiheessa, kun kuljetuksen hoitava kuljetusliike on ottanut tuotteen kuljetettavakseen, ei osoitetietoja voi enää muuttaa kuin lisähinnasta.

Tuotteiden kuljetuksen asiakkaalle hoitavat useat luotetut kuljetusliikkeet. Kuljetusliikkeet toimittavat tuotteet tilausajankohtana voimassa olleiden toimitusaikojen sisällä. Kuljetusliikkeestä riippuen tuotteet kuljetetaan huoneistoon tai ulko-ovelle asti tai niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista. Asiakkaan tulee varautua vastaanottamaan lähetys kerrostalon alaovella. Kuljetus ei sisällä kerrostalon kerroksiin kantamista tai asuntoon sisälle tuomista esim omakotitalossa tai rivitalossa. Kerrostalon kerroksiin tai huoneistoon sisälle kantaminen on saatavana lisäpalveluna tarvittaessa. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen kuljetusta yhteyttä asiakkaaseen. Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti virka-aikana, mutta voitte sopia kuljetusliikkeen edustajan kanssa teille molemmille sopivan kuljetusajan jos ehdotettu aika ei sovi.

Toimitushinnat

Asiakas voi valita toimitustavan tilauksen yhteydessä kuten

  • toimitus matkahuollolla tai postilla ja nouto lähimmästä toimipisteestä .
  • Toimitus ensimäiselle ulko-ovelle ja lisähinnasta sisäänkannettuna

Kunkin tuotteen yhteydessä kerromme kunkin tuotteen minimikuljetushinnan. Tilatessa useampia tuotteita rahtikulua asiakas maksaa vain yhden kerran ja rahtia peritään kerran kalleimman minimikuljetushinnan mukaisesti, jolla kaikki tuotteet kuljetetaan asiakkaalle toki tuotteet saattavat saapua erikseen toimitettuina mutta siitä ilmoitetaan erikseen tilausvahvistuksessa.

Tutustu toimitushintoihin 

Kuljetusvaurio

Kuljetuksen aikana aiheutuu joskus pakkausten repeämisiä tai kolhiintumisia. Kuluttajakaupan mukaisesti TurunKaluste on vastuussa tuotteesta jos se häviää tai rikkoutuu asiakkaalle toimitettaessa. Tuotteen vahingoittuessa tai hävitessä Turun Kalusteseen palauttamisen yhteydessä on tuotteesta vastuussa asiakas tai kuljetuksesta vastuussa ollut kuljetusliike.

Lue lisää kuljetusvaurioista

Henkilötiedot

Kirjattujen tilausten yhteydessä saadut asiakastiedot tallennetaan ainoastaan TurunKalusteen asiakasrekisteriä varten. Rekisteri on salainen ja vain TurunKalusteen asiakaspalvelukäytössä. Yritys voi tarjota asiakkaalle mahdollisuutta saada tarjouskirjeitä ja muuta mainosmateriaalia sähköpostitse, mutta asiakkaalla on aina oikeus kieltäytyä sähköisestä ja muunlaisesta suoramarkkinoinnista.

Tilauksen Peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty toimittaa

Lue lisää tilauksen peruutuksesta

Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän mahdollisuus tutustua tuotteeseen. Palautukseen oikeuttava aika lasketaan tavaran vastaanottamispäivästä alkaen. Tuotteeseen tutustuminen katsotaan määrältään ja laadultaan sellaiseksi, kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin myymälässä tuotetta ostaessaan. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön tutustumisaikana ja tuote pitää olla pakattuna kuin se vastaanottaessa oli alkuperäisessä paketissa ja paketin pitää olla ehjä – jos näin ei ole veloitetaan silloin rikkoontunessta paketista 25% tuotteen arvosta.

Lue lisää palautuksesta

Takuu

Asiakkaan tulee säilyttää TurunKalusteen lähettämä tilausvahvistus tuotteen tilaamisesta sekä kuitti/tuloste ennakkolaskun maksamisesta takuuehdon täyttämiseksi. TurunKaluste antaa kaikille tuotteille vähintään kuluttajansuojalain mukaisen puolen vuoden eli kuuden kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivästä lukien. Pidemmistä takuuajoista mainitaan kunkin pidemmän takuun omaavan tuotteen kohdalla erikseen. Tavarantoimittajat vastaavat tuotteidensa laadusta takuuaikana. Takuu on henkilökohtainen ja raukeaa kun omistaja vaihtuu.

Reklamaatiot

TurunKaluste vastaa siitä, että asiakas saa tuotteen kotiinsa uutena ja sopimuksen mukaisena. Toisinaan tuote on viallinen ja siitä on ilmoitettava välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä asiakaspalveluun vian havainnoista.

Lue lisää reklamaatioista 

Turunkaluste.fi  pidättää oikeudet kaikkiin kuluttajakaupan lakien ja sääntöjen mukaisiin muutoksiin Internet-kaupassa ja kaupankäynnissä. Muutoksiin sisältyvät muun muassa sopimusehtojen ja niiden osa-alueiden muutokset ja täydennykset, hintamuutokset, malliston muutokset, maksamiseen ja kuljetukseen liittyvät muutokset, Tapaukset ja tilanteet, joista näissä sopimusehdoissa ei ole mainintaa, käsitellään Suomen lain ja kuluttajakaupasta säädettyjen lakien ja sääntöjen mukaan.

TurunKaluste