Verkkokaupan tilaus ja toimitusehdot

Voimassa 1.11.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

 • Verkkokaupan tuotteita myy Kalustemeri Oy, Y-tunnus 2210174-0.
 • Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisölle.
 • Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.
 • Tilaustuotteet toimitetaan suoraan tuotteiden valmistajilta suoraan asiakkaalle tai myymälän noutovarastoon noudettavaksi
 • Yrityksellä on myymälä ja pieni noutovarasto Turussa, osoitteessa Puutarhakatu 19, 20100 Turku.
 • Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse numerosta 0440 661 761 tai sähköpostitse: myynti@turunkaluste.fi
 • Seuraavat sopimusehdot sisältävät Turunkaluste.fi  ja sen asiakkaiden välisen kaupankäynnin säännöt ja ehdot. Sopimusehtoihin ja niiden noudattamiseen sovelletaan Suomen lakia.
 • Lue Rekisteriseloste

Tilaaminen

Tuotteet  tilataan pääsääntäisesti internetin välityksellä osoitteesta www.turunkaluste.fi  ostoskorin kautta. Tilaaja on aina vastuussa tilaamiensa tuotteiden itse valituista ominaisuuksista, ja velvollinen tarkistamaan ne halutuiksi ennen tilauksen lähettämistä eteenpäin. Asiakkaan maksettua tilauksen on tehty sopimus sitova, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Tilauksen tehtyään asiakkaan on katsottu hyväksyneen tilaus- ja sopimusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat, ja ymmärtäneen informaatioiden sisällön, esimerkiksi sen, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa nettikaupan sivuilla esitellyistä värimalleista.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähkäpostilla  Tilausvahvistus saapuu asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistus sisältää tilauksen numeron, yhteystiedot, asiakkaan tiedot, tuotteen pääominaisuudet, kuljetuksen ja tuotteiden hintatiedot. Lähetämme tämän jälkeen vielä asiakkaalle toisen ilmoituksen arvioidusta toimitusajasta saatuamme sen tavarantoimittajalta.

Henkilötiedot

Kirjattujen tilausten yhteydessä saadut asiakastiedot tallennetaan ainoastaan TurunKalusteen asiakasrekisteriä varten. Rekisteri on salainen ja vain TurunKalusteen asiakaspalvelukäytössä. Yritys voi tarjota asiakkaalle mahdollisuutta saada tarjouskirjeitä ja muuta mainosmateriaalia sähköpostitse, mutta asiakkaalla on aina oikeus kieltäytyä sähköisestä ja muunlaisesta suoramarkkinoinnista.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitus tai kuljetuskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut ovat kiinteät, tuotteiden lukumäärästä tai koosta riippumatta. TurunKalusteen verkkokaupan sivuilla olevat tuotteet maksetaan pankkikortilla tai  luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard), Joustoraha laskulla tai osamaksulla, Collectro laskulla tai Collectorosamaksulla Klarna laskulla tai Klarnatilillä. Asiakkaat ja Yritykset ja yhteisöt voivat tilata myös ennakkolaskulla jolloin tuote tilataan kun maksu näkyy yrityksen tilillä.

Lisätietoa maksutavoista.

Toimitus ja Kuljetus

Tuotteiden kuljetuksen asiakkaalle hoitavat useat luotetut kuljetusliikkeet. Kuljetusliikkeet toimittavat tuotteet tilausajankohtana voimassa olleiden toimitusaikojen sisällä. Kuljetusliikkeestä riippuen tuotteet kuljetetaan huoneistoon tai ulko-ovelle asti tai niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista ellei asiakas ole tilannut tuotetta sisäänkannolla. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen kuljetusta yhteyttä asiakkaaseen. Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti virka-aikana, mutta voitte sopia kuljetusliikkeen edustajan kanssa teille molemmille sopivan kuljetusajan jos ehdotettu aika ei sovi.

Asiakkaan ostaessa useamman kuin yhden tuotteen kerralla, tuotteet saattavat saapua erikseen toimitettuina mikä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Rahtikulua asiakas maksaa vain yhden kerran. Rahti veloitetaan tuotteiden tilaamisen yhteydessä kalliimman kuljetustavan mukaisesti.

lue lisää tuotteiden toimituksista

Kuljetus ja Toimitushinnat

TurunKalusteen verkkakaupassa on käytössä seuraavat toimitusmaksut.

 • Pientuotteiden Nouto myymälästä 0 €
 • Huonekalujen Nouto myymälästä 20 €
 • Isojen huonekalujen Nouto myymälästä 40 €
 • Toimitusmaksu Pientuotteet; Hinta 10 €
 • Toimitusmaksu Lamput, taulut ja matot; Hinta 20 €
 • Toimitusmaksu huonekalut alle 30 kg – nouto lähimmästä toimipisteestä; Hinta 35 €
 • Toimitusmaksu huonekalut alle 30 kg – toimitus ensimmäinen ulko-ovelle; Hinta 55 €
 • Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle Turun talousalue Hinta 59 €
 • Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle Hinta 69 €
 • Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle Sohvat ja isommat huonekalut Hinta 99 €
 • Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle sohvakalustot ja isot tuoteet Hinta 129 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna Huonekalut Turun talousalue Hinta 79 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna Huonekalut Hinta 139 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna sohvat ja isommat huonekalut Hinta 169 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna sohvakalustot ja isot tuotteet Hinta 199 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna ja kierrätyspalvelu Huonekalut Hinta 189 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna ja kierrätyspalvelu Sohvat ja isot huonekalut Hinta 219 €
 • Kuljetus sisäänkannettuna ja kierrätyspalvelu Sohvakalustot ja isot tuotteet Hinta 249 €

Lue lisää toimitushinnoista 

Kuljetus Reklamaatio

 • Kuljetuksen aikana aiheutuu joskus pakkausten repeämisiä tai kolhiintumisia. Kuluttajakaupan mukaisesti TurunKaluste on vastuussa tuotteesta jos se häviää tai rikkoutuu asiakkaalle toimitettaessa.  Tuotteen luovutushetkellä asiakkaan tulee tarkistaa pakkausten ulkonäkö ja jos paketissa on nähtävissä ulkoinen vahinko on kuljettajan läsnä ollessa tarkistettava, onko ulkoinen vahinko aiheuttanut itse tuotteelle vauriota kyseiseen kohtaan. Vahingosta tulee mainita rahtikirjaan vahingon havaitsemisen yhteydessä.  Kaikista kuljetusvaurioista tai tuotteessa olevista muista vioista on ilmoitettava välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä TurunKalusteen asiakaspalveluun sähköpostilla myynti@turunkaluste.fi.
 • Tuotteen palauttamisen yhteydessä on tuotteesta vastuussa asiakas että tuote on huolellisesti pakattu.

Tuote Reklamaatiot

 • Tuotteessa olevasta vauriosta on ilmoitettava välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä asiakaspalveluun
 • Asiakkaan tulee aina tarkistaa että tuote on virheetön ja jos ei ole niin ilmoitettava siitä asiakaspalveluun ensi tilassa mutta kuitenkin 3 päivän kuluessa vastaanottamisesta muuten reklamaatio jää asiakkaan tappioksi.
 • Jos tuotteessa on  kuluttajansuojalain mukaisen kuuden kuukauden aikana tuotteen normaalissa ja asianmukaisessa käytössä ilmennyt virhe tai vaurio, katsotaan sen olleen tuotteessa jo ostohetkellä. Tällöin TurunKaluste vastaa tuotteen korjauttamisesta tai korvaavan tuotteen toimittamisesta asiakkaalle. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen viasta TurunKalusteen asiakaspalveluun välittömästi sen havaittuaan.

Takuu

Asiakkaan tulee säilyttää TurunKalusteen lähettämä tilausvahvistus tuotteen tilaamisesta sekä kuitti/tuloste ennakkolaskun maksamisesta takuuehdon täyttämiseksi. TurunKaluste antaa kaikille tuotteille vähintään kuluttajansuojalain mukaisen puolen vuoden (6 kk) takuun tuotteen vastaanottamispäivästä lukien. Pidemmistä takuuajoista mainitaan kunkin pidemmän takuun omaavan tuotteen kohdalla erikseen. Tavarantoimittajat vastaavat tuotteidensa laadusta takuuaikana. Takuu on henkilökohtainen ja raukeaa kun omistaja vaihtuu.

Lue lisää Reklamaatioista ja takuista

Tilauksen Peruuttaminen

 • Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty toimittaa jolloin perutus on kuluton. Jos tilaus on ehtinyt lähteä matkaan kun asiakas tekee tilauksen peruutukseen veloitetaan asiakkaalta jo kertyneet rahtikustannukset samoin kuin palautuskulut.
 • Yritys  ei vastaa peruutuksesta, jonka asiakas on tehnyt ilman yhteydenottoa yrityksen asiakaspalveluun ja ilman vaadittuja toimenpiteitä.

Lue lisää tilauksen peruutuksista

Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän mahdollisuus tutustua tuotteeseen. Palautukseen oikeuttava aika lasketaan tavaran vastaanottamispäivästä alkaen. Tuotteeseen tutustuminen katsotaan määrältään ja laadultaan sellaiseksi, kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin myymälässä tuotetta ostaessaan. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön tutustumisaikana!

Lue lisää palautuksesta

Tuotehyvitykset

Jos asiakas on ostanut tuotteen TurunKalusteen verkkokaupasta ja tuotteessa on virhe ja uutta tuotetta ei ole enää saatavana maksetaan neuvoteltu summa  asiakkaan maksutavalle. Kaikki tuotehyvitystapaukset ovat yksillöllisiä ja käydään asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi

Jos asiakas on ostanut tuotteen TurunKalusteen verkkokaupasta ja tuotteen toimitus on viivästynyt ilmoitetusta huomioituna nk kohtuullisen ajan viivästys ( 2 viikkoa ilmoitetutusta) suoritetaan siitä neuvotetu hyvitys lahjakorttina asiakkaalle. Kaikki tuotehyvitystapaukset ovat yksillöllisiä ja käydään asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi

Jos asiakas on ostanut tuotteen TurunKalusteen verkkokaupasta ja tuotteella ei ole palautusoikeutta riippuen tuotteesta joka neuvotellaan aina erikseen hyvitetään mahdollinen palautettava summa lahjakorttina

 

TurunKaluste pidättää oikeudet kaikkiin kuluttajakaupan lakien ja sääntöjen mukaisiin muutoksiin Internet-kaupassa ja kaupankäynnissä. Muutoksiin sisältyvät muun muassa sopimusehtojen ja niiden osa-alueiden muutokset ja täydennykset, hintamuutokset, malliston muutokset, maksamiseen ja kuljetukseen liittyvät muutokset, Tapaukset ja tilanteet, joista näissä sopimusehdoissa ei ole mainintaa, käsitellään Suomen lain ja kuluttajakaupasta säädettyjen lakien ja sääntöjen mukaan.

 

TurunKaluste