VERKKOKAUPAN TOIMITUSHINNAT

Nouto myymälästä; Hinta 0 €  

Tuote toimitetaan seuraavalla myymälään tulevan kuorman mukana. Perimme säilytysmaksua viikko tuotteen saapumisesta varastoon eli sinulla on viikko aikaa nouta tuote ja tämän jälkeen veloitamme 5 € päivältä säilytysmaksua.

 

Pientuotteiden toimitusmaksu; Hinta 10 €

Sisustustuotteiden toimitusmaksu – toimitetaan joko postilla tai matkahuollolla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)

 

Isompien pientuotteiden toimitusmaksu; Hinta 20 €

Lamppujen, taulujen ja mattojen toimitusmaksu – toimitetaan joko postilla tai matkahuollolla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)

 

Huonekalujen toimitus -nouto lähimmästä toimipisteestä; Hinta 30 € 

Huonekalut toimitetaan joko Matkahuollolla tai Postilla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)
   

Huonekalujen kotiinkuljetus Turun talousalueella; Hinta 40 €

Tuotteet tilataan myymälään ja tuotteiden toimitusaika 2-3 viikkoa. Kun tuote on saapunut myymälän varastoon muun myymälän tulevan kuorman yhteydessä niin myymälästä soitetaan ja sovitaan tarkempi toimitusaika asiakkaan kanssa ja  tuotteet toimitetaan Turun aluelle kotiinkannettuna. (Jos haluat nopeamman toimitustavan valitse esim toimitus ensimmäiselle ulko-ovelle tai nouto lähimmästä toimipisteestä jolloin toimitusaika on 2-5 päivää edellyttäen että tuotetta on varastossa) .  

 

Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle

  • Huonekalut Hinta 50 €   
  • Sohvat ja isommat huonekalut Hinta 80 € 
  • Sohvakalustojen ja isojen tuotteiden kotiinkuljetus Hinta 100 €

Kotiinkuljetus alueella SAARISTO, Erikoisalue 1 ja 2 Lappi

veloitamme korkeammat kuljetushinnat näille alueilla toimittaessa johtuen korkeammista kuljetuskustannuksistaLuo lisää alueista ja hinnoista

Lisäpalvelut                                              

Valitaan varsinaisen toimitustavan lisäksi voidaan valita ainoastaan toimitettaessa ensimmäiselle ulko-ovelle

 

Soitto ennen toimitusta Hinta 5 €

Kuljetusliike soittaa ennen toimitusta ja sopii kanssasi puhelimella toimitusajan esim päivää ennen sen sijaan että saat tekstarin ja sinulle ehdotetaan toimitusaikaa jonka voit hyväksyä tai vaihtaa toiseen toimitusaikaan.

Pakkauksen purku ja roskien poisvienti Hinta 15 €

Tuote puretaan pakkauspahveista ja samalla viedään roskat pois.  Huom tämä palvelu ei sisällä kasausta.

 

Huonekalujen kasaus Turun Talousalueella Hinta 30 €

Tuote kasataan ja tuotteen voi noutaa myymälästä tai valittaessa tuotteen toimitus toimitustavaksi toimitetaan kasattu tuote asiakkaalle. Myymälästä otetaan yhteyttä kuljetusajan sopimiseksi. Sisältää yhden tuotteen kasauksen.

 

Toimitus haluttuna ajankohtana Hinta 30 €

Halutessasi toimituksen tiettynä päivänä ja tiettynä kelloaikana valitse silloin tämä palvelu. Ota huomioon tuotteen toimitusaika määrittäessäsi haluttua toimitusaikaa jos et ole varma toimitusajasta ole yhteydessä asiakaspalveluun. Kirjoita haluttu toimituspäivä ja kellonaika viestikenttään kassassa ollessasi.

 

Tuotteiden sisäänkanto – mukana tarvittaessa kantoapu; Hinta 65 €

Tuote toimitetaan ensimmäiseltä ulko-ovelta sisäänkannettuna huoneistoon asti. Palvelu sisältää tarvittaessa Apumiehen jolloin asiakkaan ei tarvitse olla apuna tuotteiden kannossa. Huomioithan että tämä on lisäpalvelu toimitustavalle toimitus ensimmäiselle ulko-ovelle ja vaatii siis myös varsinaisen toimitusmaksun.

 

Kierrätyspalvelu; vanhan huonekalun 1 kpl poisvienti; Hinta 45 €         

Uuden huonekalun toimituksen yhteydessä viedään vanha huonekalu pois ja tuote kierrätetään. Tämä palvelu kattaa yhden huonekalun kierrätyksen. Halutessasi kaksi tuotetta kierrätykseen valitse tällöin tämä palvelu 2 kertaaa