VERKKOKAUPAN TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

Nouto myymälästä; Hinta 0 €  

Tuote toimitetaan seuraavalla myymälään tulevan kuorman mukana. ( tarkista asiakaspalvelusta tuotteen toimitusaka koska se voi vaihdella tapauskohtaisesti ) Perimme säilytysmaksua saapumisviikon jälkeisestä viikosta alkaen säilytysmaksua 5 €/päivältä  eli keskimäärin asiakkaalla on  viikko aikaa nouta tuote saapumisilmoituksesta.

 

Pientuotteiden toimitusmaksu; Hinta 10 €

Pientuotteiden ja sisustustuotteiden toimitusmaksu – toimitetaan joko postilla tai matkahuollolla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)

 

Isompien pientuotteiden toimitusmaksu; Hinta 20 €

Lamppujen, taulujen ja mattojen toimitusmaksu – toimitetaan joko postilla tai matkahuollolla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)

 

Pien huonekalujen toimitus -nouto lähimmästä toimipisteestä; Hinta 30 € 

Pienemmät huonekalut ja osissa toimitettavien huonekalujen toimitus ( alle 30 kg painavat Huonekalut) toimitetaan joko Matkahuollolla tai Postilla ja nouto lähimmästä toimipisteestä. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)
   

Pien huonekalujen toimitus kotiinkannettuna postilla tai matkahuollolla; Hinta 50 € 

Pienemmät huonekalut ja osissa toimitettavien huonekalujen toimitus ( alle 30 kg painavat Huonekalut) toimitetaan joko Matkahuollolla tai Postilla kotiinkannettuna. ( Toimitustapaa ei voi valita vaan se määräytyy tuotteen toimittajan käyttämästä toimitustavasta. Ilmoitamme samalla kun ilmoitamme toimituksen lähtemisestä millä tuote toimitetaan asiakkaalle)

Kuljetus ensimmäiselle ulko-ovelle

Tilauksesi toimitetaan talon uloimmalle ovelle  kerrostaloissa porraskäytävän ovelle – Sinuun otetaan yhteyttä  tekstiviestillä tai puhelimitse ( lisäpalvelu) ja kanssasi sovitaan tarkka toimitusaika

 • Huonekalut Hinta 60 €   
 • Sohvat ja isot huonekalut – hinta määräytyy painon ja matkan mukaan Hinta 90 € 
 • Sohvat ja isot huonekalut hinta määräytyy painon ja matkan mukaan Hinta 120 €

Kuljetus sisäänkannettuna 

Tilauksesi sisältää sisään kannon, kuljettajan ja apumiehen tarvittaessa – pois lukien taajaman ulkopuoliset alueet- Taajaman ulkopuolella kuljettaja saattaa tarvita kantoapuasi. Kohteeseen tulee olla esteetön pääsy ja huomio oviaukkojen, hissin ja porraskäytävän koko.

 • Huonekalut Hinta 130 €   
 • Sohvat ja isot huonekalut – hinta määräytyy painon ja matkan mukaan Hinta 160 € 
 • Sohvat ja isot huonekalut – hinta määräytyy painon ja matkan mukaan Hinta 190 €

Kuljetus sisäänkannettuna ja samalla vanha vastaava pois kierrätyspalveluna

Tilauksesi sisältää sisään kannon ja vanhan pois viennin, kuljettajan ja apumiehen tarvittaessa – pois lukien taajaman ulkopuoliset alueet- Taajaman ulkopuolella kuljettaja saattaa tarvita kantoapuasi. Kohteeseen tulee olla esteetön pääsy ja huomio oviaukkojen, hissin ja porraskäytävän koko. Samoin kuin poisvietävä tuote on oltava purettuna ja siihen on oltava esteetön pääsy !

 • Huonekalut Hinta 180 €   
 • Sohvat ja isot huonekalut – hinta määräytyy painon ja matkan mukaan Hinta 210 € 
 • Sohvat ja isot huonekalut – hinta määräytyy painon ja matkan mukaanHinta 240 €
 • Huomioi, että sisällekanto kattaa tavanomaisen tuotteiden sisäänkantamisen ulko-ovelta sisälle. Ota huomioon oviaukkojen, hissin ja porraskäytävän koko ja ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilaamista

Pakkauksen purku kuljetuspakkauksesta ja roskien poistvienti  20 €

 • Pakettilähetys puretaan kuljetuspakkauksesta ja rahtilähetys kuljetusalustalta. Lähetys puretaan kuljetusalustan viereen yhteen paikkaan, pakkausmateriaalit ja kuljetusalusta kuljetetaan pois ja kierrätetään asianmukaisesti. Lähetyksen sisältämien pakkausten tulee olla yhden henkilön purettavissa.
 • Palvelu on saatavana kumpaankin kotiinkuljetuspalveluuun, eli ulko-ovelle sekä sisälle toimituksiin.

Kotiinkuljetus alueella SAARISTO, Erikoisalue 1 ja 2 Lappi

veloitamme korkeammat kuljetushinnat näille alueilla toimittaessa johtuen korkeammista kuljetuskustannuksista

Lue lisää alueista ja hinnoista 

Kasaus 

 • Huonekalut on myös mahdollista saada kasattuna – teemme yhteystyötä kasausmiehen kanssa – kysy asiakaspalvelusta lisää minne on mahdollista saada kasaus tai toisinaan voimme myös itse kasata ja lähettää tuotteen lavalla pakattuna sinulle kasattuna.

Lisäpalvelut                                              

Valitaan varsinaisen toimitustavan lisäksi

Soitto ennen toimitusta Hinta 5 €

Kuljetusliike soittaa ennen toimitusta ja sopii kanssasi puhelimella toimitusajan esim päivää ennen sen sijaan että saat tekstarin ja sinulle ehdotetaan toimitusaikaa jonka voit hyväksyä tai vaihtaa toiseen toimitusaikaan.

Pakkauksen purku ja roskien poisvienti Hinta 20 €

Tuote puretaan pakkauspahveista ja samalla viedään roskat pois.  Huom tämä palvelu ei sisällä kasausta.