Arvoisa asiakas,

TurunKaluste pyrkii kaikin keinoin pitämään huolta siitä, että asiointisi meillä on mahdollisimman turvallista ja työntekijämme voivat tulla turvallisin mielin töihin myös poikkeustilanteen aikana. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja toimimme sekä ohjeistamme työntekijöitä toimimaan niiden mukaisesti.

Myymälä ovat toistaiseksi auki normaalisti. Kun asioit myymälässämme, otathan huomioon yleiset ohjeistukset virustartuntojen riskin minimoimiseksi. Erityisesti hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on näissä olosuhteissa suuri apu. Henkilöstömme on ohjeistettu noudattamaan tarkasti terveysviranomaisten antamia hygieniaohjeita.

Verkkokauppamme palvelee sinua normaalisti: voit tilata tuotteita netistä normaaliin tapaan ja kaikki toimitusvaihtoehdot ovat käytössäsi.

Varmistamme yhdessä kumppaniemme kanssa, että toimitukset aina myymälänoudoista kotiinkuljetuksiin sujuvat mahdollisimman hyvin tänä poikkeuksellisena aikana. Normaalista poiketen kumppanimme Schenker,Posti ja Matkahuolto eivät luovuta lähetystä vastaanottajalle käteen vaan soittavat ovikelloa ja asettavat lähetyksen vastaanottajan ovelle. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan lähetys kirjataan kuljettajan toimesta vastaanotetuksi järjestelmään. .