<< Takaisin Tulosta tuotteen tiedot

Softcare - Vuodetekstiili suoja

Tuotetunnus: SoftcareBed

Softcare Bed Textile Protector -tekstiilisuoja on tehokas, helppokäyttöinen ja turvallinen. Se muodostaa tekstiilin pinnalle näkymättömän suojakerroksen, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Suoja ei muuta tekstiilin ominaisuuksia eikä hengittävyyttä.

Softcare -suoja sopii kaikille kangaslaaduille, niin patjoille, peitteille kuin päiväpeitteillekin. Suojaus pidentää tekstiilien ikää ja vähentää pesulakuluja. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin 2-3 vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Pysyviä tahroja ei synny. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset.

Suihkepullo ei sisällä ponneainetta. Pullollinen riittää 5 - 7 neliölle, joten sillä suojaa parisängyn patjan kokonaan, suuren päiväpeitteen jne. Softcare Vuodetekstiilisuoja on pakattu 500 ml:n kierrätettävästä muovista valmistettuihin suihkepulloihin, jotka voidaan turvallisesti hävittää polttamalla tai sekajätteenä.

Softcare ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Nestemäisessä muodossa se on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

12.00

0 tuotetta
Summa: 0.00 €
Avaa ostoskori »
AJANKOHTAISTA:

     
AJANKOHTAISTA: