<< Takaisin Tulosta tuotteen tiedot

Fondi Vitriini 41

valkoinen/kannen väri useita

Tuotetunnus: Fondi41vitriini

Kotimaisen Fondi -kalustesarjassa yhdistyy monipuolisuus, käytännöllisyys ja tyylikkyys. Kauniiden kalusteiden runko on aina valkoinen. Viisi erilaista kannen värivaihtoehtoa, alumiinivetimet sekä alumiininvärisiksi maalatut jalat takaavat huonekalujen näyttävyyden. Kannen värivaihtoehdot ovat valkoiseksi maalattu, pyökkiviilutettu, tammiviilutettu, kirsikanväriseksi petsattu pyökkiviilu ja aito pähkinäviilu.

Fondi -kalusteiden rungot ovat valmistettu melamiinista abs-reunoilla sekä mdf-levystä ja kannet ovat viilutettuja. Viilu on aito luonnonmateriaali, joka saattaa muuttaa väriään ajan kuluessa erityisesti valon vaikutuksesta. Erityisen altis tälle muutokselle on pähkinän väri.

Fondi-sarjan lipastojen,senkkien, tv-tasojen ja kirjoituspöytien, vitriinien runko-osat ovat valmiiksi kasattuja. Asiakkaan on vain kiinnitettävä kansi minifix-erikoisruuveilla sekä vetimet ja jalat. 

 

Fondi 40 cm korkea vitriini 2 laatikolla - Fondi nro 41 + 14

 

  • vitriinin lasiovi karkaistua maitolasia.
  • leveys 40,7 cm, syvyys 41, korkeus 185 cm
  • hinta valkoisena 474,-
  • pyökki, tammi, kirsikka tai pähkinä kannella 494,-
  • Vitriiniin saatavissa lisävarusteena 4 osainen led-valosarja. hinta 104,-
  • Saatavissa oikea tai vasenkätisenä. (Oikeakätisessä oven vedin edestä katsottuna vasemmalla, vasenkätisessä oikealla.)
  • kuvaa ei saatavana tuotteesta vain piirros, ohessa kuva samanlaisesta vitriinistä jossa ei ole laatikoita eikä lasiovea.

 

 

474.00

Valitse tilattava tuote tästä:

Toimitusaika kotiinkuljetettuna noin 2-5 arkipäivää, myymälästä noudettuna noin 1-3 viikkoa. Toimitusmaksu alkaen 30 € riippuen toimitustavasta. Tilatessasi useampia tuotteita maksat vain 1 toimitusmaksun.

 

0 tuotetta
Summa: 0.00 €
Avaa ostoskori »
AJANKOHTAISTA:

      
AJANKOHTAISTA: